Despre mine

Hey There! Read me and discover yourself!

Cine sunt eu? Conform societatii in care traim, sunt o romanca care locuieste de 8 ani in Anglia, cu vise si idei complet diferite fata de atunci, care a venit in tara despre care visa la orele de engleza, admirand London Eye pe manualul de engleza.

Am studiat Jurnalismul si Stiintele Comunicarii, dupa care practica in domeniu m a facut sa vreau altceva si m am mutat in Anglia continuandu-mi viata de romanca desteapta in tara englezilor, avansand de la baby sitting pana la munca intr un birou de transport, apoi intr o agentie de logistica.

De anul acesta sunt mama mandra a unei bebeluse care mi a confirmat spusele tuturor mamelor ca nu exista sentiment mai frumos pe lume decat acesta. Cu blogul am mai flirtat acum 10 ani si sincer nu stiu exact de ce l am abandonat.

Am simtit revenirea asta la scris ca o terapie personala si evadare din cotidian. Am multe lucruri de oferit si simt nevoia sa dau ceva inapoi celor cunoscuti si necunoscuti. O terapie pentru sufletul meu, facuta in timpul liber cu voi si despre noi. Anul acesta 2020 este egal cu anul dezvoltarii mele personale, egal cu o diploma de Life Coach, cu cursuri si carti citite pentru mine.

Daca te regasesti cat de putin sau nu in descrierea mea te astept aici, la o cafea sa discutam despre aproape orice de la dezvoltare personala (citesc si ma documentez de vreo 12 ani) pana la viata in Regatul Unit, calatoriile-pasiunea mea sau viata de mamica si un gand bun!

Daca te simti coplesit(a) de realitatea de zi de zi si vrei un respiro indrazneste si scrie-mi; programeaza te pt o discutie cu un strain ca mine! Uneori e mai usor sa ti impartasesti ideile, problemele cu cineva obiectiv din afara vietii tale, care iti poate oferi o alta perspectiva asupra lucrurilor. Crede-ma, am incercat si eu si m am mirat de cat de bine m am simtit dupa. Gandeste te ca iei o cafea buna in oras cu un prieten sau ca iti cumperi o carte dorita de mult, fa ti si aceasta mica placere si hai sa te cunosti mai bine! Da Click pe https://dream-good.com/contact/