Fa pace cu tine

Incercarile vietii te fac sa cauti tot felul de evadari sau metode de binedispunere. De la cursuri psihologice, mindfulness, life coaching, carti de dezvoltare personala citite si aplicate, meditatie la analiza ta proprie.

Stiti vb aia veche: „Daca stii mai putin traiesti mai fericit.” Uneori asa e. Cu cat stii mai putin cu atat se invart rotitele din creier mai putin sau stationeaza in aceleasi gari. Dar cand incepi si explorezi tot mai multe orase, ganduri, idei, domenii si vrei sa stii de toate, ei atunci vin si mai multe intrebari.

Creierul tot lucreaza si te intreaba, te face sa afli si de aia si de aia si dupa un timp obosesti. Aduni informatii multiple, dar nu prea le pui in practica, trebuie sa inveti sa ti prioritezi mai bine actiunile. Mi se pare ca analiza ta, cu tine, facuta tie zi de zi e cel mai fain moment.

Te simti bine, fericita sau implinita ca ti ai dat seama ce nu mergea si de ce. Si uneori zilele alea mai proaste nu te ajuta deloc. Copilul nu doarme desi da semne ca i ar fi somn..afara ploua..emailurile asteptate nu mai vin..tu n ai apucat sa ti dai timp tie, cu tine si nervii s pe tavan..pesemne ca e vineri da.. lumea incetineste usor dar sigur pana luni..dar trec si astea.. copilul adoarme mai tarziu cu 2h dar doarme pana maine probabil:) si a venit momentul tau.

Nu uita sa ti bucuri sufletul cu ce vrei tu. Cateodata un film face minuni, liniste si pace..ironia sortii: gasesti unul despre mamele care se intorc la munca si cum „fac ele fata” provocarilor noi de workin’ moms cand tu tocmai ai renuntat la munca clasica de mers birou:) Hai ca asta tre sa fie un serial bun:) Popcorn on

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s