Brainstorming or not

Cand vrei ceva cu adevarat si te ai setat pe lucrul respectiv o sa ti apara idei de unde nici nu te astepti..chiar asa?

Da am probat si iar probat. Cand tu esti sigura de ce ai ales, cand nu te mai intrebi da oare o fi bine? da oare asa tre sa fac? da oare daca nu mi iese? Cand inlocuiesti gandurile astea cu optimism si curaj o sa ti iasa. Incet incet apar ideile sa ti aduca ceea ce ti doresti. Uneori poate sa fie ceva complet diferit de ce gandeai tu- vedeai doar metoda clasica de rezolvare a problemei tale si ia uite ca de nicaieri apare alta idee, dar care iti aduce acelasi rezultat.

De multe ori noi renuntam la anumite dorinte din gandul ca a pai nu are cum sa se intample mie asta sau e prea greu sau cine stie ce, noi axandu ne doar pe varianta noastra de rezolvare. Cred ca e important sa ti pui in minte ce vrei si atat, nu cum vrei. CUM se intampla -lasa l pt univers, iti aduce El varianta cea mai buna crede ma.

Saptamani intregi m am framantat gandindu ma la Ce si Cum.. si nu gaseam solutie favorabila sau nu mi placea ce alegere trebuia sa fac.. ei cand am abandonat si am zis fie ce o fi.. intr o zi de nicaieri mi a venit alta idee. Mult mai buna, care ma duce la acelasi rezultat. De fapt pe noi asta ne intereseaza rezultatul ce vrem, nu cum. Cand lasam asta destinului vine de undeva o idee ideala.

Asa ca aveti grija ce visati si cum..spuneti va clar ce va doriti si ce nu.. croiti va drumul spre rezultat gabdindu va la ce va doriti si cum va vedeti ajunsi acolo. Atat. nu Cum. Cum e treaba Universului. Doar fiti atenti cand va vine ideea si apoi documentati va, pro contra, luati va marja de eroare, vedeti daca va place rezultatul si dati i bataie. Multumiti pt ce aveti si o sa aveti. Fiti recunoscatori. Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s