Ce faci cu azi?

Ce alegi sa faci cu azi? Cu ziua de azi? Te ai trezit, in raze de soare sau nu.. dar te ai trezit.. ce alegi sa faci? Ai putea fugi repede sa te imbraci si sa pleci la munca sa incepi din nou sa alergi pe rotita cotidiana precum un soricel.. sau..

Ai putea multumi pt ca ai deschis ochii si azi.. ca toate vin cu un rost de Sus.. nu stim noi de ce sau poate stim dar nu vrem sa bagam in seama, nu vrem sa schimbam ceva in atitudinea noastra. Repetam aceleasi greseli la nedfarsit: „daca a mers ieri asa lasa ca mai merge si azi sa intind coarda putin”…pana ne ardem.. doar daca ne doare rau de tot ne mai oprim din a ne face rau singuri.

Ce faci cu azi? Ai putea lua o decizie mare, sa ti croiesti viitorul sau ai putea ramane blazat sa spui ca merge si asa in continuare.. de tine depinde totul..dar nu uita.. Azi e cam tot ce avem pt ca nimeni nu ne da siguranta ca ne trezim si maine.. doar credinta.. atat.. asa incat fa azi Rai din azi si respira aerul de azi la maxim, bucura te de micile bucurii cu masura si vezi ce poti schimba in bine in viata ta.

Daca ai stii ca maine nu mai vine ce ai face azi? Multe lucruri nu? Pai incepe si lucreaza la ele ca si cum maine nu ar mai veni…te vei simti mai implinit, impacat si bucuros cu tine..si cand maine vine, vei fi cu un pas inainte, mandru de ce ai facut azi.

Ce ai facut azi pt tine? Ce nu ti mai place si ai vrea sa schimbi? Tu ai puterea sa ti schimbi rutina, nimeni altcineva. Si nu mai trai asa mult pt altii, mai uita te si in onglinda: iti place ce vezi? esti fericita? sau daca nu, iubeste te pe tine mai mult, fa ti o bucurie cat de mica, aminteste ti ca traiesti zi de zi cu tine, iar creierul trebuie tinut, aerisit si distrat la fel cum faci cu un copil, daca nu.. incepe si plange.. si te doare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s