Procesul de reinventie

Cand imi coace o noua idee de obicei nu ma las pana nu aflu tot despre domeniul respectiv. Si ma pun pe documentat si trec normal prin faza de incantare de inceput, apoi cu cat imi pun mai multe intrebari, dispare farmecul, gasim problemele tehnice, minusurile si incepe faza de „hmm parca nu mai suna asa bine..” Si ce ne facem?

Ne luam cateva momente de respiro, chiar zile..sa analizam daca ne mai sta gandul pe acolo sau a zburdat spre alte idei. Daca e tot acolo si prezinta interes ne mai punem pe o tura serioasa de documentare si apare altceva nou de cantarit. Luam in vizor si avantajele si dezavantajele si fie acceptam ca si ideea noua care era super wow poa sa aiba parti mai putin placute ori o abandonam.

Cand vine vorba de idei majore, menite sa mi schimbe cursul vietii.. le tin cam multisor la cuptor; oricat mi ar placea sa ma arunc cu capul inainte, nu uit sa fiu si realista. Dar chiar si asa imi pun mereu intrebarea: de ce a aparut ideea asta acum? Daca a aparut inseamna ca undeva in mine s a nascut dorinta pt ea, nevoia de schimbare. Care e scopul ideii? E benefica, atunci merita gandita, plamadita si luata la intors pe toate partile. Si la urma pusa in aplicate prin vizualizare; cum ar fi sa fie asa?

Depinde ce va doriti de la viata.. o noua zi aceeasi viata anosta.. mai anosta acum cu celebra pandemie.. sau o noua zi, o noua viata…mai buna, mai insorita, mai vesela:) hmm miroase a incins 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s