34 de ani…countdown..

Nu mi am propus cifre in martie dar culmea de ziua mea ma uitam la statistica din poza de mai sus. Intr o luna m au citit peste vreo 350 de oameni.. mult putin? Daca m au citit.. cine stie, poate doar au dat click pe blog si apoi au inchis pagina sau..

Imi pasa? Da, altfel de ce m as uita? din curiozitatea mea caracteristica zodiei mele.. da si asta. Adevarul e ca am avut alte sperante pr blogul asta; poate am fost prea visatoare.. poate toata sustinerea aia promisa de la unu de la altu n a venit.. poate eu n am facut indeajuns.. cu siguranta.

In martie asa mi a venit sa scriu mai mult. Cel mai citit post? „Pt tine draga mama” . Da pt tine mama mea draga as mai scrie cate un post in fiecare zi. De ce ?

Sa ti multumesc zilnic pt ca ai decis sa fiu copilul tau. Pt ca m ai iubit si m ai nascut in timpuri grele.. da nici unele nu s usoare( vezi nasterea mea in pandemie hahha). Pt ca te ai zbatut de cand eram mica si ai facut drumuri lungi, sa ne fie bine, sa avem de toate, inclusiv faimosii biscuiti sandvis, pe care i am devorat de pe la 5 ani sau cel putin asa imi amintesc.

Sa ti multumesc pt bluzele impletite si vad si acum una, cred ca era a ta..galbena cu un fluture mare, negru pe piept- hmm ce chestie si acum ne plac fluturii vezi? Si ti multumesc pt toate momentele in care m ai iubit neconditionat si mi ai fost alaturi mereu. Iti multumesc pt ca de 34 ani sunt copilul tau. Iti multumesc si tie, tata pt ca daca tu nu erai, nici eu nu existam, asa cum sunt azi, dulce si amara, puternica si sensibila, tare n gura si moale in simtire:) trebuia sa mi iau forta de undeva nu? Si i multumesc sotului meu drag, care ma suporta zi de zi si mi a dat cel mai frumos cadou, fetita noastra scumpa. Si hai sa incheiem cu multumirile ca zici ca am castigat vreun Oscar si eu nu stiu:)

Ce mi doresc de ziua mea? Normal sa fiu sanatoasa inca cel putin vreo 34 de ani de azi incolo, dupa care pot sa mai uit cate ceva asa:) sa ma bucur de familia mea cat mai mult si sa ne fie bine.. Hm am mai zis si altele si mi e ca nu o sa se indeplineasca..sa mi creasca audienta la blog… sa aia si ailalta..dar dupa ce devii mama totul se rezuma in principal la sanatate; bine n am sa fiu Maica Tereza sa zic doar asta ; ar fi frumos sa ma citeasca tot mai multi oameni si asta sa ma faca sa scriu si mai mult.

Si nu uitati: creati va zilele asa cum vi le doriti, in limita posibilitatilor.. sau restrictiilor de pandemie.. nimeni nu va fura visele.. doar voi va furati caciula singuri si uitati sa visati😜😍

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s