Wishfull thinking

Ma intreba zilele trecute sotul meu drag ce mi doresc de ziua mea cadou? El stie ca darul meu anual, de vreo sase ani incoace e o calatorie. De ce?

Dupa o suferinta majora, dupa timp investit si multa dragoste pt cei din jur, mi am promis intr un an ca ma voi pune pe primul loc, sarbatorindu mi ziua de nastere de fiecare data altundeva, in loc nou si cu caldura.

Aveam mereu tendinta sa dau totul pt cei din jur, sa i ajut mult si cu ce folos? Mi am luat o zdravan de multe ori. Si e doar vina mea sau cel putin asa zic studiile. Oamenii isi fac asteptari prea mari sau ideale cu privire la ce si doresc de la comportamentul celor dragi. Am vrea ca si ei sa fie empatici ca noi, in aceeasi masura sa primim ce am dat. Sa se intereseze de noi, nu sa astepte sa facem noi primul pas mereu. Dar viata te invata ca nu i chiar asa, fiecare om e diferit, prin urmare actioneaza in consecinta felului de a fi. Mi a placut mult ce zicea Teo Trandafir recent intr un interviu : „pur si simplu uit. „Uit oamenii cand nu ne mai intersectam. Mi se pare ca oricum ei te au uitat dinaintea ta daca nu se intereseaza de tine asa incat e numai bine sa i uiti si tu.

Anul asta ma gandesc ca mi doresc sa fim sanatosi si precum multi altii sa inceteze pandemia asta sau sarada asta pe care o fac guvernantii nostri, sa nu mai moara oamenii prin spitale din cauza tratamentelor neadecvate; Imi doresc ca de fiecare data cand un medic sau asistenta alege sa se vanda sistemului sa se gandeasca ce ar fi daca mama, copilul sau el insusi ar fi in locul pacientului si cineva i ar administra ceva neconform starii sale. Imi doresc sa invinga binele precum in basme si sa nu mai sufere oamenii necajiti.

Vise o sa spuneti, dar daca fiecare dintre noi ar trimite un gand bun in Univers poate o sa fie mai bine si mai multa energie buna sa vina inspre noi.

Mi as dori sa fim liberi sa putem calatori unde vrem fara prea multe acte si nebunii. Mi as dori sa pot rezerva dinainte si planui urmatorul an si concedii fara frica unui nou virus.

Voi ce va doriti pt voi azi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s