Ce e azi in sufletul tau? Iarna sau primavara?

De aproape trei saptamani in Romania am experimentat si vremea frumoasa de primavara cu soare de 18grade in primele zile si acum zapada meilor, deasa si moale la sfarsit.

Si inca o data imi vine in minte gandul cat de important e sa avem grija noi de noi, sa nu asteptam sa ne remarce nimeni dintre apropiati sau straini. Lucreaza la tine zilnic cate un pic, nu spune nimeni sa faci totul deodata, radical. Da, tinem o dieta dar am mai gustat o bombonica sau o cafea cu zaharina, fiecare in stilul lui. Cred ca pentru a putea sa ne tinem de orice obicei, nou, mai sanatos, alimentar sau nu numai, e important sa lucram intai cu mentalul nostru.

De acolo porneste totul. Daca nu avem grija de el, sa citim, sa vedem videori motivationale, sa intelegem psihologic cum functionam nu avem cum sa rezistam pe un drum nou prea mult. La un moment dat cedam tentatiilor si aia e. Marie Forleo https://youtu.be/qaSUQ2ANg-E are niste videori faine pe youtube despre dezvoltare personala in engleza. Sau meditatii de tot felul pentru orice situatie gen pt mancat emotional in romana https://youtu.be/X40fx5cq7bA

Cu cat vrei sa te intelegi mai bine pe tine, individul cu nevoi si placeri, la nivel personal si mental cu atat vei reusi mai bine in schimbarea ta personala. Gaseste ti taria in ceea ce vezi ca te face sa te simti bine si distinge ce ti face bine de ceea ce ti face rau pe termen lung. Si da, cand iti vine pofta, mai asteapta putin, bea o cana cu apa si fa altceva pret de zece minute, apoi vezi daca chiar iti mai e pofta? Poate ti a fost doar sete sau poate e doar mintea ta, care nu e destul de antrenata sa ti vrea binele. Si sa nu uitam de proba de foc: uita te in oglinda. Iti place ce vezi? Daca nu, mai rabda putin si da i cu apa:) Vara e aproape, cu fructe si apa multa pe alese.

Un gând despre „Ce e azi in sufletul tau? Iarna sau primavara?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s