Tu cu tine

O problema generala poate fi “increderea in sine”. Mai ales ca venim din generatii, care au trait in regimuri politice diferite si au fost instruite sa si piarda increderea in ei sau sa o aiba la un nivel mediocru. De multe ori nu ne ascultam instinctul, curajul acela din interior si ne ascundem sub diferite masti favorabile societatii in care traim.

E timpul sa ai incredere in tine, sa ti cresti stima de sine zi de zi pt ca asa cum probabil ai auzit : “daca te iubesti intai pe tine apoi poti sa i iubesti si pe ceilalti mai mult si ceilalti se vor uita cu alti ochi la tine. “ Si cum poti face asta? Lucrand cu tine, zi de zi.

Orice te framanta acum are rezolvare si orice te doare acum va disparea foarte curand. Uneori e bine sa nu te plangi in stanga si in dreapta la prieteni pentru ca vei primi sfaturi care nu au legatura cu tine, ci mai degraba cu vibratia lor. Era o vorba: Fiecare cu ce poate! Incearca sa ti iei inspiratia mereu de la cei specializati sau cu mai multa experienta in domeniul vizat de tine, in cazul nostru: dezvoltarea personala.

Noi toti avem o vibratie anume si venim cu energii din alte vieti, mai bune sau mai rele. E un domeniu obscur ai spune la prima vedere, dar intrigant si atragator cel putin pt mine. Il descopar cu drag zi de zi- mai multe despre asta in alt pachet de consultanta -“Terapie pentru suflet-ale mele adunate “- il gasesti pe siteul Meu

Uneori o solutie buna e sa te deconectezi total din realitate. Incearca meditatia- ai pe youtube mii de exemple; sau adormi pentru o ora, iar cand te trezesti fii recunoscatoare pt ce ai acum. Gandeste te la ce ai acum atat de bun si frumos si Multumeste pentru viata ta de azi, cu bune si rele.

Te astept sa ne cunoastem si sa ne ajutam reciproc: https://dream-good.com/contact/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s