Jurnal de ianuarie

Inceputul de an poate fi uneori ravasitor. La noi a inceput cu un zbor, cu o casa rece, ce astepta sa i dam jos beteala si cu multe planuri. Poate prea multe. De ce?

Pentru ca deja ma simt obosita dupa 12 zile…vreau sa fac prea multe si meseria asta noua pt mine, de mama, imi cam ocupa 90% din timp, bine exceptand somnul dar si acolo mai lucram nitel cu alaptatul de vreo trei ori.

Cica sa muncesti altceva cand doarme copilul.. da noaptea ca ziua nu prea doarme acum; doar ca dupa o zi in care alergi dupa el sau incerci sa intelegi de ce maraie, uneori aparent fara motiv, nu mai ai energie sa stai treaza si sa muncesti ce vrei tu in miezu noptii. Am incercat si ma lasau felinarele..

Nu ma plang, incerc sa ma bucur de timpul cu bebelina mea cat mai mult..e frumos, cand o vezi ca rade sau se mira sau vorbeste tare deodata si imi indruga acolo si dadada si tatata si altele pe care nu le inteleg. Indata face 9 luni si are tot mai multa energie. Sta in picioare pe langa canapea singurica, cateva secunde, eu fiind pregatita sa o prind. Unii spun sa ma bucur acum pana cand nu fuge singurica ca apoi o pierd si asa alearga cu premergatorul dupa mine din sufragerie in bucatarie, mai da de un colt, se redreseaza si prinde tot ce apuca, trage de sertare deja si ar vrea sa gateasca la cuptor:))

Traiesc cea mai frumoasa perioada din viata, desi pentru majoritatea e gri pt ca inca se simt efectele pandemiei, pt mine fiecare zi e o binecuvantare alaturi de ea sa vad ce sotii, ce fata smechera mai face azi si ce sunete diferite mai scoate. Cand adoarme langa mine, cu manuta ei delicata pe mine e cel mai frumos sentiment de pace si iubire. E cald pt amandoua si e bine. E tot ce am mai scump pe lume si vreau sa ma bucur cat mai mult timp de ea, impreuna cu ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s