Ianuarie- luna obiectivelor

As vrea sa fiu entuziasmata si sa zic ca mi am facut un dream board, ca unii youtuberi si ca intentionez sa urmez toate visele puse acolo drept poze, dar nu e chiar asa.

Da, am folosit varianta clasica, nicio alta tabla, ci caietul si mi am scris un set de dorinte, visuri de indeplinit pt 2021, in ultimele zile din 2020, dar nu le am detaliat in etape si nici nu le am dat deadlineuri. Poate ar fi cazul, inca mai am timp- se spune ca trebuie sa vizualizezi cat mai des si in amanunt ce ti doresti pt a se indeplini.

Recunosc ca mi au placut tablele de vise ale celor de la Romani la New York, un cuplu de romani stabiliti in USA, merita sa i vizionati pt idei si ponturi https://youtu.be/PkSekmkJPQQ daca va tenteaza sa va alcatuiti un plan de vise pe o plansa gen tablou sa o vedeti zilnic spre motivatie.

Tot pe Youtube am urmarit o pe Alina Albin, alta romanca stabilita in USA, care si a pastrat acelasi obicei al tabloului de vise- dar e o varianta mult mai amanuntita, si o tabla plina ochi de poze:) Mi a placut cand a vorbit despre visele de anul trecut si ce nu s a indeplinit, mi a dat niste idei mai minore de pus drept tel pt noul an.

Noi avem tendinta sa ne gandim in general la lucruri marete gen sa mi cumpar o casa sau o masina, lucruri de o valoare mai mare. E acceptabil si sa ai vise pe care stii ca o sa ti le indeplinesti fara prea mult stres si nevoia de a ti disciplina constant comportamentul pentru ca eu una cred ca obiceiul e un dusman feroce pentru a nu progresa. E foarte usor sa stam in zona noastra de confort sa facem zilnic aceleasi lucruri: sa bifam trezirea, mersul la serviciu, cina, timp cu familia si somn si de la capat. Dar mai greu e sa ti schimbi rutina asta sau sa i adaugi grame de nou, de prospetime, de mai bun, de o viata mai sanatoasa si energica.

Ne plangem cu totii cand ne doare ceva si tvul e plin de reclame la medicamente facile, pe care sa le iei din farmacie pt orice mica durere, dar ne e greu sa implementam un stil de viata mai sanatos cand de fapt e foarte simplu doar ca e nevoie de repetitie din nou, ca la scoala cand invatai o poezie.

Imi place ideea Alinei “putin cate putin in fiecare zi”, pentru ca cam asa dezveti un obicei sau adopti unul nou, am experimentat si peste noapte “de maine ma las de x” si nu merge cel putin la mine. Vizionare placuta https://youtu.be/QDdRiuTOmVg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s