2021- Anul implinirii mele

In 2021 vreau sa … si vreau sa… si vreau sa…pana la vreo 20 de dorinte adunate pana acum. Tu cate ai? Unii spun ca

ar trebui sa ne scriem visele pt 2021, scurt si concis, pentru ca Universul e deja ocupat cu destule si vrea sa auda de la noi clar ceea ce ne dorim, sa ni le poata aduce in cale.

Deja am vizualizat parti din realitatile mele pt 2021 si deja am o stare buna, de confort si bucurie interioara. Si de ce nu ai scrie si tu azi, in ultima zi din anul acesta unic cum ai vrea sa fie urmatorul? Poate fara vreo continuare a virusului, poate fara restrictii si masti.

E timpul balantei, al pixului si a foii, incearca! Ia sa vezi cum te simti dupa ce scrii o bucata de timp, dupa o vreme indelungata in care ai atins doar ecranul telefonului cu degetele: Faci febra dar e de bine, asta trece imediat.

Ii multumesc lui 2020 pt ca m a invatat sa ma uit adanc, in sufletul meu sa caut ce mi doresc, sa ravnesc spre mai mult, spre autocunoastere, experimentare si liniste interioara. Ii multumesc pentru ca ne a apropiat mai mult, desi ne a indepartat in acelasi timp.

Desi suna ciudat ii multumesc si pentru durerea si pt tristetea de a o pierde pe bunica mea draga…s a mai inchis un ciclu si mai apoi nasterea Anastasiei a adus un nou inceput, plin de dragoste sa inlocuiasca golul din sufletul meu.

2021 va fi anul meu. Pentru ca asa am decis. Va fi anul in care voi avea cel mai mare succes pe plan profesional, in care voi experimenta si altceva in afara jobului 9-17. Va fi anul iubirii, petrecut cu fetita mea, pentru a nu rata niciun gangurit, nicio vorba unica si niciun gest nou facut de ea.

2021 va fi anul meu, in care voi calatori la fel de mult sau chiar mai mult, spre locuri noi, nedescoperite inca. Deja am doua destinatii in plan.

2021 va fi anul meu, in care ma voi bucura de lucrurile mici care mi umplu sufletul si voi lucra cu mine mai mult ca oricand.

2021 va fi anul meu, in care voi renunta la tot ce mi e toxic si voi incerca lucruri, mancaruri noi, care sa mi faca bine si ma voi elibera de gandurile negative, triste sau complicate- aleg sa nu mi mai fac scenarii multe, ci sa mi doresc simplu si clar tot ce vreau.

2021 va fi anul meu, in care voi atrage abundenta pe plan profesional si personal. Voi avea succes si voi fi fericita.Mai mult decat pana acum. Voi munci pt asta si imi va iesi!

2021 va fi anul in care voi fi life coachul meu, personal si voi aplica tot ce am invatat in 2020 in materie de dezvoltare personala si nu numai. Te voi invata si pe tine numai sa ti doresti destul de mult o schimbare! Nu e niciodata prea tarziu sa faci ceva doar pt tine, sufleteste si spiritual. Te astept aici

Asa o sa fie!

La multi ani sanatosi si plini de dorinte indeplinite va doresc! Hai sa ne cunoastem aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s