2020- Anul fericirii mele

Nu cred ca se regasesc prea multi oameni in titlul de mai sus, dar pentru mine ramane anul cel mai bun, anul care mi a adus fericirea suprema: fetita mea, Anastasia.

Am nascut in vremuri incerte, la inceputul pandemiei, la sfarsit de Aprilie, un suflet de om, care mi a dat mai multe lectii deja decat pandemia sau anul 2020.

Am inceput cu lectia rezistentei si a durerii, a asteptarii de vreo 19 ore pana la miracolul nasterii, a durerii nemaintalnite de vreo trei ore, pana cand epidurala mi a incalzit corpul si m a linistit, continuand cu durerea facerii vreo doua ore pana s a asezat ea bine si i am vazut chipul drag pe pieptul meu.

Am continuat cu lectia cunoasterii necunoscutului, sa ne imprietenim, sa invatam sa alaptam, sa mancam cum si cat trebuie sa ia in greutate bine, desi la inceput nu s a grabit sa puna pe ea.

Luna de luna, zi de zi am invatat poate cea mai importanta lectie, a recunostintei, a multumirii pt tot ce avem si in special pentru minunea noastra mica, Anastasia.

Uitandu ma inapoi, timpul a zburat, doar pozele stau dovada chipului ei diferit de acum opt,7,6,5 luni. Fiecare luna descopeream altceva, alta mimica, alt obicei, alta aptitudine de bebelus puternic si vesel.

Ne bucuram de bebelina noastra ca si cum nu am fi in pandemie, cu grija si optimism, cu rugaciune si incredere in Dumnezeu. Anul 2020 ne a purtat de doua ori in Romania si o data in Tenerife. Pana acum Anastasia a zburat de cinci ori, dormind, gangurind, vesela, jucandu se, pot spune ca am cel mai bun copil din lume. Noi am ales sa ne traim viata asa cum stim noi mai bine si pt mine anul 2020 e cel mai insemnat.

Intoarcerea la spirit, la suflet, la lucrul cu mintea si linistea mea interioara m au facut sa vad viata sub alta forma. Sub forma acceptarii lucrurilor si oamenilor pe care ii am in viata mea Acum, sub forma prioritizarii mele, ca individ, a lucrului cu mine, cu dorintele mele, a exersarii de exercitii de dezvoltare personala si sub forma iubirii de familie, in ciuda restrictiilor, am zburat cu ultimul avion spre casa, in Romania.

Multumesc anului 2020 pt toate lectiile bune si rele, dar mai ales pentru sanatate si linistea interioara ca nepoata si a mai vazut si a doua oara intr un an, (sau a treia oara pt bunicute-care au zburat in UK), bunicii si locurile de unde se trage.

Multumesc anului 2020 si universului si pentru lectiile dureroase si triste, sperand ca a trezit constiinta multor oameni, sa si schimbe prioritatile in viata, sa se odihneasca si sa si revizuiasca scopurile.

Cu toate acestea in gand hai sa ne scriem dorintele pt 2021, care ne asteapta sa ne dea ceea ne vrem. Doar ca trebuie sa lucram bine de tot la visele noastre, cu rabdare si credinta. Ia o foaie si un pix si imagineaza ti Noul An asa cum iti vine in minte cand incepi sa scrii. Da ti voie sa visezi ce vrei, da le viata viselor tale prin condei si incepe prin a multumi pt 2020.

Spor la scris si un An Nou asa cum ti l vizualizezi!

Un gând despre „2020- Anul fericirii mele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s