Soul healing

Intotdeauna cand am crezut ca ma aflu intr o situatie fara iesire sau caruia nu i vedeam o finalitate pe placul meu de undeva a aparut o solutie. Cred ca e foarte important sa nu ti pierzi speranta si sa misti rotitele creierului mult, pana iti ofera raspunsul dorit.

Stim cu totii ca nimic nu pica din cer, doar ca uneori muncim mult si ne punem toata speranta intr un proiect, ale carui roade se lasa asteptate si incepi sa te indoiesti de reusita lui. Mereu e bine sa nu ti pierzi gramul de credinta si sa ti spui ca va fi bine.

Poate ca nu e acum de succes, cand vrei tu, repede si cu ardoare; poate ca timpul lui e in viitor. Uneori e bine sa facem tot ce tine de noi, lansam proiectul si il lasam acolo, sa si faca treaba si Universul cu el.

Am pornit blogul acesta din dorinta de a avea un refugiu al meu, in care sa mi dau voie sa mi exersez penita, de mult uitata pe birou. Ma bucur de cei ce ma citesc, de cei care s au abonat si de cei curiosi sa vada noi franturi din viata mea, chiar daca nu sunt multi.

Anul acesta a fost anul dezvoltarii spirituale pt mine, incepand cu miracolul nasterii fetitei mele si continuand cu diverse cursuri de dezvoltare spirituala. Toate m au ajutat sa ma cunosc mai bine, sa ma linistesc, sa mi temperez actiunile si sa mi hranesc spiritul cu afirmatii, meditatie si tehnici japoneze; mai jos se afla ce am bifat pana acum din lista de dorinte. Si inca nu e gata🤪

-Life coaching V

-Tehnica Reiki 1 V

-Meditatii V

-Afirmatii constructive zilnice V

Daca te am facut curios(a,a) si vrei sa te simti mai bine te astept pe siteul meu in sectiunea Shop sa afli mai multe despre Tine sau daca vrei un sfat gratis sau o conversatie privata te astept Aici

Orice ai alege nu uita: Fa ceea ce ti place. Doar asa te vei implini sufleteste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s