My all

Sunt recunoscatoare pentru fetita mea superba pe care o ador zi de zi tot mai mult.

Zambetul ei, felul nou in care gangureste de la saptamana la saptamana “ma-ma, da-da” imi unge inima. Felul in care se uita la tatal ei cand vine de la munca si cum ii zambeste e de nepretuit. As da orice sa se opreasca timpul in loc si sa curga mai incet in momentele astea.

A facut sapte luni si mi se pare ca au trecut foarte repede, dar si foarte frumos. Poate ca uneori e obositor, dar cand o vad seara cum adoarme si cat de scumpa e nu imi mai trebuie nimic.

Sunt recunoscatoare pt ca pana acum a fost un bebe model, cuminte, a dormit noaptea bine, nu a avut colici, prinde repede orice, maraie doar daca face caca sau daca ii e foame. Stiu, fiecare mama isi lauda puiul, dar deocamdata asa e mai vedem cand mai creste:)

Sunt recunoscatoare pentru toate clipele de bucurie imensa cu ei. Sunt recunoscatoare si pentru ca dupa luni de dus, am apucat sa fac o baie de mult dorita in cada si sa meditez 5 minute pana m au strigat:)

Sunt recunoscatoare pentru ca si azi ca si ieri mi am facut rutina de dezvoltare personala si mai descopar ceva nou la mine de fiecare data, antrenandu mi rabdarea.

Tu pentru ce multumesti azi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s