Lovely day in& out

Cred ca e foarte important sa ti gasesti echilibrul interior, pacea de care ai nevoie sa te manifesti zi de zi ca mama, ca femeie, ca fiica, ca prietena etc. Natura ne ajuta sa ne incarcam bateriile mai bine decat orice. Aerul rece de iarna se simte aproape si ma face sa vad mai clar ceea ce mi doresc. De multe ori m am plimbat prin padure, in cautare de raspunsuri si ganduri limpezite.

Dar apoi revin in casa, la cadurica unde aceleasi ganduri si griji despre maine ma intampina iar si parca imi mai pierd din energie pana imi amintesc ce tocmai am invatat si imi spun o afirmatie pozitiva si e mult mai bine:) Recunosc ca nu ma mai enervez ca inainte si cine ma cunoaste stie cat de repede imi sare tandara:)) si daca observ ca incepe sa ma ia starea de nervi spun Stop si aplic tehnica invatata.

Daca si tu, dupa o plimbare din asta inca te mai simti confuza, obosita sau pur si simplu in cautare de ceva mai bun in viata ta nu ezita sa mi scrii. Iti voi da gratis cateva din ponturile mele pentru a te simti mai bine zi de zi. Hai sa ne cunoastem! https://dream-good.com/contact/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s