What you give is what you get

 

„Vei obtine tot ce iti doresti in viata daca vei ajuta indeajuns de multi oameni sa obtina ceea ce isi doresc in viata.”

Primele doua cuvinte m-au prins si am stat sa citesc intreg citatul, fara sa mai dau scroll grabita, ca alta data.

Mi s-a parut interesant si altceva si apoi ma face sa ma intreb de ce ar afirma cineva asta? Inseamna ca exista o mare probabilitate sa fie adevarat.. asa cum exista si contrariul.. dar totusi cum ajungi la concluzia asta?

In societatea in care traim, unii ar fi tentati sa creada ca se refera la faptul ca daca te ajuti unul cu altul, sau ai destule pile dupa aia peste tot si asa ti e mai usor sa obtii ce vrei sau sa ti faci un loc caldut la tine n batatura.

Altfel eu m as gandi la legea universala, karma si cum ii mai zice „what you give is what you get” sau ai grija ce i faci ca roata se intoarce; si ce atragi aia primesti.

Nu e interesant cum pentru orice pe Pamant omului ii este lasata ideea asta cu moneda de schimb: “daca vei ajuta”..daca ai bani cumperi, daca ai sanatate esti bine, daca nu ai bani nu ai multe, daca dai primesti in general..nimic nu e gratis, totul porneste din lectia initiala religioasa a marului, in care trebuia sa invatam ceva cand am primit ce a fost mai de pret gratis.. si i am dat cu piciorul alegand calea mai grea, trocul de pe pamant.

Si stau si ma gandesc pt cine sa fie “indeajuns de multi” asta? Cine le cantareste? Suna bine in fraza da.. dar cum stii tu ca muritor de rand cati sa ajuti.. cand tu stiai ca despre ajutor sta altfel treaba.. daca esti bun si vrei sa l dai il dai, daca nu, nu ajuti si gata.. sau cum alegi cati si pe cine sa ajuti?

Incerci sa te gandesti ce o fi in spatele Universului, daca iti numara faptele bune si cate sa faci? Nu ca devii frustrat dupa aia si o faci din obligatie si nu mai se incadreaza in categoria pozitiva.

Fa bine daca simti sa faci si ajuta din suflet si primesti tot ce ti doresti daca asta ti doresti cu adevarat si dai mai departe, la fel ca banii, bunastarea si visele implinite functioneaza la fel- sunt facute ca sa circule, vin si pleaca, se implinesc, apoi altele noi le iau locul.

In ordine ca sa primesti cat mai multe ar fi bine sa si dai la randul tau mai departe daca Universul te a ascultat si ti a dat ceea ce ti ai dorit; inspira si tu pe altcineva sa si asculte vocea visurilor, sa si urmeze gandurile sau cum sa ajunga sa si puna ideile in aplicare spre a si implini dorintele sau pt as urma pasiunea.

Impartaseste din experienta ta a unui vis implinit si altuia, da i incredere in el si speranta ca o sa i iasa, nici nu stii cand i se implineste si ajunge un guru mai mare ca tine si o sa ti indeplineasca alt vis:)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s